4. Centres de recerca i equipaments

4.1. Indústria
4.2. Tecnologies de la informació i la comunicació
4.3. Ciències de la salut, agronomia i medi ambient
4.4. Transport i energia
4.5. Edificació i obra civil
4.6. Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT)
Mostra d'imatges
EnginyersLeitat ajuda l’empresa a millorar l’eficiència dels processos productius. El centre terrassenc, amb més de cent anys d’història, col·labora amb més de nou-centes empreses amb uns cent cinquanta projectes anuals.
EnginyersEl centre de Leitat va integrar, l’any 2008, part de l’equip de R+D+i de la divisió d’oncologia preclínica de la multinacional farmacèutica Merck. Amb aquesta incorporació s’inaugurava la nova divisió Biomed de Leitat.
 
Enginyers
La cambra semianecoica que té l’Institut d’Investigació Aplicada de l’Automòbil (IDIADA) permet realitzar assajos per a comprovar si els nous vehicles compleixen les normes de compatibilitat electromagnètica.
 
Enginyers
Mitjançant l’anàlisi de models geològics de simulació com aquest, el centre Geomodels treballa en la predicció de fenòmens naturals. A Geomodels es desenvolupen tècniques per entendre millor com es formen els recursos geològics. La imatge reprodueix un model de simulació numèrica del procés de sedimentació. El centre pren dades de camp i després les classifica. Aquestes dades seran el punt de partida per a realitzar posteriorment els models geològics tridimensionals.
 
Foto aèria del futur emplaçament del Biopol a l’Hospitalet de Llobregat. En primer terme, l’Hospital Universitari de Bellvitge, un dels pilars sobre els quals es recolza el clúster biomèdic català.
Enginyers
 
 
 
 
 

Copyright © 2008 Dobleerre Editorial - Aviso legal